Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

An family friends während der bread Canada Goose Frauen

Eine untragbare Kollektion wäre dementsprechend nie McCartneys Sinne, aber ihre Herbst Winter-Kollektion 2015 ist selbst für die Britin äußerst tragbar und noch alltagsnaher als sonst. Zu diesen gehört diesem Jahr das Halloween-Pack Asics. Das moderne Konzept Mode, das Dagewesene als Grundlage zu nehmen, sich davon gar nicht befreien zu wollen, gibt Ackermann wiederum eine Freiheit, damit möglichst spielerisch umzugehen. Er ist einer dieser Ehrenamtlichen. Das passt perfekt zu einem Zitat der ehemaligen amerikanischen Vogue-Chefredakteurin Vreeland, die 1963 bis 1971 die Modeinstanz geleitet hat, und den Begriff des Youthquake erfunden Nike NFL Jerseys China hat, der den 60er-Jahren die Mode verändern Cheap NFL Jerseys USA sollte. Mein Favorit der Top Ten ist der . Der ansonsten recht auffällige Cage ist Nike NFL Jerseys China bei Titolos Entwurf nahezu unsichtbar, da er sich farblich am Rest des Schuhs orientiert. Aber wie war der Abend eigentlich überhaupt? Der Wholesale NHL Jerseys Werbespot, der unter der http://www.cgparka.com Regie Vanderperre entstand, beginnt zunächst einer weißen Villa. Antworten Schön zu sehen, dass ihr weihnachtlich werdet und Ketten sprengt.

Dabei ist Mailand dessen eigentliches Zuhause. Publikumsvote: 3. Bei hat sich für die denkbar kürzeste Zeitspanne entschieden. könnte auch sagen: Ein Pflichtbesuch für den eigenen Instagram-Account. Dort kennt diese der Zubereitung auf einer kalten Stahlplatte schon lange. Vor allem letztere stehen für eine gewisse Zeitlosigkeit und Eleganz. Beispiele für solche Schuhe finden sich Cheap NFL Jerseys USA bei Sportarten wie Basketball, Jerseys For Cheap Tennis oder der Leichtathletik.

Es ist immer unterschiedlich. Lecker daran ist vor allem das Salatdressing aus Knoblauch, Zitronensaft, Minze, Olivenöl und Sumach. Dennoch dürfte es wohl auch dieses Mal zu wenige Paare für alle geben, womit Frust und Ärger vorprogrammiert scheinen. Japan is another big player the global fashion Baseball Jerseys Cheap scene with high-quality labels like Visvim, Neighborhood, Undercover and Sophnet appealing to a Nike NFL Jerseys growing niche within the streetwear community. Hinter den zwei Lieblingssprösslingen Rae Sremmurd stehen also nun Riff 3x, Swae, D-JaySremm und Impxct, die im Hype-Windschatten nun auch den Genuss des Rockstar-Lebens kommen sollen dürfen. Juni sind die Air 1 Premium nicht nur bei sondern Nike NFL Jerseys auch bei gut sortierten Stores wie Overkill, Solebox, asphaltgold und TGWO erhältlich.

Auf Reisen schauen wir gerne bei Shops vorbei, denen wir bislang nur ihr Online-Leben kannten. Vielmehr ist es seine Kommentar, das aufzugreifen, was gerade in der Modewelt vor sich geht, und es umzukonstruieren, dass daraus eine Kommentar entsteht. Aber wie das eben ist: Was offiziell verboten oder verschrien ist, hat gerade auf rebellische Teenies einen besonderen Reiz. Japaner wissen einfach, wie exzellente Designerkleidung herstellt. nimmt den Aufzug und fährt am besten Etage zu Etage. selbst bezeichnet sich gerne als Anti-Museum, das sich ständig wandelt und verändert. Bekannt wurde die Adresse als das Nitribitt-Haus, dem die Edel-Prostituierte Nitritbitt den 1950er Jahren einst lebte und später ermordet wurde. Wer will, kann sogar beim Rösten der Mischungen zusehen. Damals war das ein großes Abenteuer. Wholesale NHL Jerseys Wie kommen wir jetzt vom Bastard zu Overkill? April 2016 Organische Beauty-Produkte sind längst zu Lifestyle-Lieblingen avanciert.

Das ist genau das, MLB Jerseys Wholesale wonach es sich anhört: Eine ehemalige Kirche , der regionales und überregional gebrautes Bier MLB Jerseys Wholesale ausgeschenkt wird. Um an diesem Raffle teilzunehmen, canada goose outlet müsst Ihr: – unter diesem Blogeintrag Eure Wunschgröße und einen Adventsgruß nach Düsseldorf hinterlassen Als Teilnahmeschluss gilt bereits der kommende canada goose sale Freitag um 18 Uhr CET. Jubiläum und wird deshalb der BMG-Reihe Of The Album erneut veröffentlicht. Es ist witzig, Baseball Jerseys Cheap wenn ich Deutschland bin, sagen die Leute zu mir: Oh , dein Österreichischer Akzent ist süß, aber wenn ich Nike NFL Jerseys China wieder Wholesale NHL Jerseys zuhause Österreich bei meiner Mutter bin, fragen sie dort: Warum sprichst du arg Deutsch?. Noch einmal zurück zu den Mädels. So ging es auch Ghesquières Entwürfen weiter: Barocke, goldene Bestickungen trafen auf sachlichen Wollstoff, sportliche canada goose frauen Streifen auf elegante Plisseeröcke, ausladende Ärmel mit Rüschen auf schmale Pencil Skirts, sportliche Stoffe auf historische Korsett-Techniken. Bei Titolo haben wir – also der Mann – noch einen Presto mitgenommen. Das schlägt sich vielem nieder: Kollegahs immer ironische, distanzierte Aussagen über Rap sich, sein Selbst-Outsourcing den Fitness- und Entertainment-Markt und nicht zuletzt sein Kunstverständnis: Als die Interviews mehr wurden, musste er sich irgendwann auch mal positiv zu anderen Rappern äußern.

Einfach reinbeißen und genießen! Anders wiederum sieht es bei Teilen wie dem weiten, olivfarbenen Jerseys For Cheap Mantel aus, der dezent mit dem Elefantenprint versehen ist und der Taille dramatisch gegurtet wird; oder der hochgeschnittenen, beigefarbenen Hose, die wir Cheap NFL Jerseys USA uns auch gut Nike NFL Jerseys It-Girls wie Bella Hadid vorstellen könnten . sehr uns das freut, sehr Baseball Jerseys Cheap scheint es, MLB Jerseys Wholesale dass die Neuauflage doch zumindest bei der Form ziemlich daneben liegt. Im laufe der letzten Jahrzehnte entwickelten sich Sneaker darüber hinaus zu trendigen Alltagsschuhen. Beim nächsten cgparka Mal müssen wir hier unbedingt Jerseys For Cheap den Brunch testen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara