Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

An assessment of Experienced Essay Writing Service

An assessment of Experienced Essay Writing Service

Essay publishing is currently acquireable for the customers from UK! Legal requirements essay authoring is considered the most laborious responsibilities that trainees are confronted with doing every day within their resides. Luckily for us essay composing is 1 site which you could.write my essay Economical essay writing is frequently related to travel by evening suppliers who manufacture affordable superior quality paperwork help me do my essay. Reasonable tailor made essay authoring currently is created feasible by our multipurpose freelance writers, who create many forms of essays based upon requiring the consumer. Simply to have a reasoning behind what items to talk about could very well be exciting.

Considering the variety of composing assistance on the market it can be hard to recognise which to decide on. By any chance if you’re unhappy with our provider you may also demand for refunds and cash rear regarding our guidelines. Our provider is the perfect tactic to fix the difficulty. Most assistance offer get the job done that’s plagiarised, or isn’t authentic or does not match the time work deadlines which have been establish by your teacher or that don’t satisfy the needs of this paper. You may by no means know where you should request, but on this page, you may make sure you get not more than the top part-level help and support. If you ever select our program, you won’t at any time disregard a timeline over again! So, you might consider rest assured your term paper assistance is going to be shipped by means of a master.

Obtaining the Greatest Professional Essay Composing Company

Around, you don’t be concerned your essay is likely to be plagiarized. Essays has to be given in over time. Other than, this is a combination of artistic and publicistic types. Essays are one form of task that almost every almost college student in basically each focus has, at just about any point. As a consequence, your carried out essay isn’t around par while using keeping part of the work, or worse yet, not even entire. A dependable essay creating support uses advice you produce to ensure that you find article content put together on your own that fulfills your expections.

There are tons of sorts of essays, it isn’t harder to reduce a watchful eye on all of the producing projects. It is rather important that the essay has to be presented in a very perfectly-structured technique. Crafting essays or virtually any papers will work is obviously substantial and vital venture.

For those who don’t know how to get started with your essay or where to locate supporting data, we’ll be satisfied to assist you. Make sure you experience positive that in the event you purchase an essay you happen to be getting excessive exceptional item of writing you can easily use. Our essay publishing providers usually are meant to spare learners time as well as loads of problem when it comes to publishing a truly unique and astounding essay.

You’ve have got to toned with a trustworthy, expert, and expert essay posting solution from USA that can meet your presumptions. As you create the essay on your own, be prepared to knowledge loads of pressure, particularly in the event you do not have the producing knowledge and knowledge about school essay posting. 1-2-2016 Essay publishing professional services are over the word wide web.

In the event you haven’t plenty of time to write an essay, after that the whole entire variety of skilled authors from your essay producing services are well prepared to help you herein. Once you investment an essay from us, you’re likely to appreciate individual process mainly because essay assist provided by our freelance writers is always specialized contingent on your needs. If formulating an essay is actually an overwhelming undertaking that’s effectively for you, it is best to select GradeOnFire.com. If you’re able to sequence essays on the web, that doesn’t point out you’re in a position to invest a lot of money about them. So, inspite of what your location is if you’re saddled with a hard essay you could rely on us for help. Because of this, you obtain an authentic as well as inexpensive essay which can extend past your goals!

Get critical tailor made papers crafting the assistance of an online provider and end worrying regarding assignments, while it is an essay or maybe a dissertation. You’ll not shell out whatever until you have the essay that look to be sparkling to your account! If you’re asking yourself who’s able to write your essay, the respond is Ph.D. amount writers. Any time you write the essay yourself, you still have to venture to the catalogue to analyze on the ideal topic to share, for example.. Our essay crafting companies deliver professional assist in the specialization of education.

Is situated You’ve Been Explained to About Pro Essay Posting Assistance

Formulating an school document entails an all-inclusive analyze of the distinct subject matter. Consequently, if you’re searching for a style my cardstock completely from scratch services, you’re you are welcome to request it below. Not surprisingly that your chosen couple of individuals are made ready to do just about anything problems writing essay as opposed to crafting an academical old fashioned paper. Properly-Arranged Document with Expert Essay Authors In order to compose an essay, first thing you ought to do may be to get info on the subject. You basically should finish paperwork to your attention of publishing and to create a wonderful quality. The main topic of your essay is important. Crafting an actual style of essay also will require having a adequate style.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara