Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

Always be caught rough housing mixed C. J. Prosise Jersey

Playing with a stronger base and holding up against the rush is the first key to success.
That require it to send players Russell Martin Youth jersey there for the 2022 Olympics, which could be Nike NFL Jerseys Supply good news for those still holding out for 2018 Pyeongchang.
We aren’t surprised.
Editor’s Note: FanDuel is running a $1,000 fantasy football league week 1.
When contacted, agent Burkhardt said he no longer represents the running back.
At his age he can expect to get a hefty raise on a multi-year deal.
Stu and were the wisecracking, womanizing private detective heroes of this Brothers drama.
Hopefully career goes longer if I play cards right.
this is the best Cheap NFL Jerseys Nike the Wild can do.
Camera questioned the timing of the changes given the Downtown Revitalization Initiative projects that are likely to come before Cheap NFL Jerseys Nike the planning and zoning boards, perhaps as early as 2018.

He is not doing his job or seemingly any job.
Local 59, Fort Loramie 52: Holthaus 15; Greisdorn 15.
He’s turrible.
Carol , a Baseball Jerseys Wholesale beautiful movie insecure about her celebrity that she goes around disguise, meets a NHL Hockey Jerseys rugged outdoorsman who is unaffected by her status.
has been unable to determine the particular release date of this individual.
Cheap Jerseys Usa His fighting style suits me, however I have to be careful because of his http://www.officialauthenticseahawksstores.com/c+j+prosise+super+bowl+jersey.html power, said Gonzalez who seemed to lack a bit of the pop his first fight at Super Flyweight that he possessed lower weight divisions.

Fisher somehow managed to be a baby and bully simultaneously.
Protesters poured into Madison, Democrats and liberal groups worked to recall and government workers’ unions and organized labor more broadly made him their top target.
He tore both of his triceps tendons a senior.
Alabama center and Cheap NFL Jerseys Nike Kansas State guard Whitehair, two of the top-rated interior offensive linemen, could be options that range as well.
It improved, thanks to the removal of center Drew Nowak and the implementation of a quicker passing game, but it was again exposed the NFC divisional-round loss to the Panthers.
Very smart football , very detailed.
Earlier, Anthony of the Arizona Coyotes was banned three for incident involving linesman Brisebois Nike NFL Jerseys Supply following a fight.
Hey thanks for doing this every week.
Having two guys, as big fellas, that can do that, it takes the pressure off your wings, your point guards, allows them to play with their athleticism.
Chandler This surgery take me out of next , Chandler wrote on Facebook, and probably keep me from playing again.

we the playmaking, speedy center that the Thrashers drafted, or the one the Jets have seen since 2011?
questions are bold, and ‘s answers follow: GH: You took the long road to the – first playing the D-League, and then overseas France.
When coach Robbins saw this metamorphosis begin, he knew he had a player.
Mandatory Credit: Kirby -USA TODAY Sports Cheap Jerseys Usa In the spirit of the recent Baseball Hall of Fame announcements – which once again will not include Bonds – I felt it was a good time to revisit the Hall of Fame conundrum of one of the greatest Baseball Jerseys Wholesale Raiders of all time, Alzado.
Crawford finally brought some stability to left field and the top Baseball Jerseys Wholesale of the batting order for the first time since the departure of Manny Ramirez.
He had up early.
They’ll play four over the next six days before Cheap NFL Jerseys Paypal heading Cheap Jerseys Usa on their bye week from Feb.

League Baseball Productions staffers developed the show, and Bench’s presence enticed big leaguers-who were paid approximately $1 for appearing-among them several who would one day join Bench the Hall of Fame, such as , Rice, Seaver and Ozzie Smith.
He does bring the ball relatively low the shooting pocket before rising up for his release, but the mechanics look solid Tony Watson Youth jersey and he’s got great arc on his shots as well.
The Seagers were delighted to have a second join the Mariners.
If you inappropriate comments, then please report them by clicking the report abuse link aside the comment.
But being around NHL Hockey Jerseys the guys I was around, I was obviously not ready, he said.
They could go with youngsters Zimmer or , but they’re not Cheap NFL Jerseys Paypal ready to play untested players on a team that is supposed to win http://www.chiefsshop.us.com/WOMENS-DERRICK-NNADI-JERSEY.html a division.
Monk never showboated and gloated.
19 comes and goes, there not be much logic to his daily workouts the helmet, the shorts, the gray hooded Nike NFL Jerseys Supply sweatshirt.

Kreider has arbitration hearing set for Friday, while Hayes is Cheap NFL Jerseys Paypal scheduled for July 27.
We strive for civil, enlightened discussions on Patch stories and local issues.
He seems to be doing well.
They not be the best players the league, but they’re amazing at what they do.
1994, he was voted the Venezia Memorial Award for extraordinary sportsmanship and citizenship.
Pitchers have moves of their own, of course, and has classified http://www.officialnuggetshop.com/authentic-21-wilson-chandler-jersey.html them.
For Red fans that might help take some of the NHL Hockey Jerseys sting away from the longest playoff Dennis Rodman Youth jersey streak professional sports coming to end.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara