Vendor: Microsoft Exam Code: 70-697 Exam Name: Configuring Windows Devices Version: Demo

QUESTION 1 YousupportWindows 10EnterprisecomputersthataremembersofanActiveDirectorydomain.Yourcompanypolicy definesthelistofapprovedWindowsStoreappsthatareallowedfordownloadandinstallation. You have created a new App1ocker Packaged Apps policy to help enforce the company policy. You need to test the new App1ocker Packaged Apps policy before 300-115 dumps you implement it for the entire company. What should you do? A. From Group Policy, enforce the new App1ocker policy in Audit Only mode. B. From Group Policy, run the Group Policy Results Wizard. C. From Group Policy, run the Group Policy Modeling Wizard. D. From PowerShell, run the Get-App1ockerPolicy -Effective command to retrieve the App1ocker effective policy. Correct Answer: A

QUESTION 2 You support Windows 10 Enterprise computers. Your company has started testi g App1ication Virtualization (App-V) App1ications on several laptops. You discover that the App-V App1ications are available to users even when the laptops are offline. You need to ensure that the App-V App1ications are available to users only when they are connected to the company network. What should you do? A. Change user permissions to the App-V App1ications. B. Disable the Disconnected operation mode. C. Configure mandatory profiles for laptop users. D. Reset the App-V client FileSystem cache. Correct Answer: B

QUESTION 3 YournetworkcontainsanActiveDirectorydomainnamedcontoso.com.ThedomaincontainsWindows 10Enterprise client computers. Your company has a subscription to Microsoft 70-410 pdf Office 365. Each user has a mailbox that is stored in Office 365 and a user account in the contoso.com domain. Each mailbox has two email addresses. You need to add a third email address for each user. What should you do? A. From Active Directory Users and Computers, modify the E-mail attribute for each user. B. From Microsoft Azure Active Directory Module for Windows PowerShell, run the Set-Mailbox cmdlet. C. From Active Directory Domains and Trust, add a UPN suffix for each user. D. From the Office 365 portal, modify the Users settings of each user. Correct Answer: B

QUESTION 4 Your Windows 10 Enterprise work computer 100-105 dumps is a member of an Active Directory domain. You use your domain accounttolog ontothecomputer.YouuseyourMicrosoftaccounttologontoa homelaptop. YouwanttoaccessWindows 10EnterpriseappsfromyourworkcomputerbyusingyourMicrosoftaccount. Youneed to ensurethat you areable to accessthe Windows 10 Enterprise 210-260 dumps apps on your work computer by logging on only once. What should you do? A. Add the Microsoft account as a user on your work computer. B. Enable Remote Assistance on your home laptop. C. Connect your Microsoft account to your domain account on your work computer.D. lnstall SkyDrive for Windows on both your home laptop and your work computer. Correct Answer: C

QUESTION 5 You administer a Windows 10 Enterprise computer that runs Hyper-V. The computer hosts a virtual machine with multiplesnapshots.ThevirtualmachineusesonevirtualCPUand5l2MBofRAM. You discover that the virtual machine pauses automatically and diSP1ays the state as paused-critical. You need to identify the component that is causing the error. Which component should you identify? A. no virtual switch defined B. insufficientmemory C. insufficient hard disk space D. insufficient number of virtual processors Correct Answer: C

QUESTION 6 You have a Windows 10 Enterprise computer named Computer1 that has the Hyper-V feature installed. Computer1 hosts a virtual machine named VM1. VM1 runs Windows 10 Enterprise. VM1 connects to a private virtual network switch. From Computer1, you need to remotely execute Windows PowerShell cmdlets on VM1. What should you do? A. Run the winrm.exe command and specify the -s parameter. B. Run the Powershell.exe command and specify the -Command parameter. C. Run the Receive-PSSession cmdlet and specify the -Name parameter. D. Run the lnvoke-Command cmdlet and specify the -VMName parameter. Correct Answer: D

QUESTION 7 YoudeployseveraltabletPCsthatrunWindows 10Enterprise. You need to minimize power usage when the user presses the sleep button. What should you do? A. ln Power Options, configure the sleep button setting to Sleep. B. ln Power Options, configure the sleep button setting to Hibernate. C. Configure the active power pLAN to 70-413 vce set the system cooling policy to passive. D. Disable the C-State control in the computer's BlOS. Correct Answer: B

QUESTION 8 You are the desktop administrator for a small company. Your workgroup environment consists of Windows 10 Enterprise computers. You want to prevent l0 help desk computers from sleeping. However, you want the screens to shut off after a certain period of time if the computers arenotbeingused. You need to configure and App1y a standard power configuration scheme for the l0 help desk computers on your network. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /S. B. Use POWERCFG /X on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT. C. Use POWERCFG /S on one help desk computer to modify the power scheme to meet the requirements. Export the power scheme by using POWERCFG /EXPORT.D. lmport the power scheme by using POWERCFG /lMPORT on each of the remaining help desk computers. Set the power scheme to Active by using POWERCFG /X. Correct Answer: AB

QUESTION 9 AcompanyhasanActiveDirectoryDomainServices(ADDS)domain.AllclientcomputersrunWindows 10Enterprise. Some computers have a Trusted Platform Module (TPM) chip. You need to configure a single Group Policy object (GPO) that will allow Windows Bitlocker Drive Encryption on all client computers. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Enable the Require additional authentication at startup policy setting. B. Enable the Enforce drive encryption type on operating system drives policy setting. C. Enable the option to allow Bitlocker without a 200-310 pdf compatible TPM. D. ConfiguretheTPMvalidationprofiletoenablePlatformConfigurationRegisterindices(PCRs)0,2,4,andll. Correct Answer: AC

QUESTION 10 Employees are permitted to bring personally owned portable Windows 10 Enterprise computers to the office. They are permitted to install corporate App1ications by using the management infrastructure agent and access corporate emailbyusingtheMailapp. An employee's personally owned portable computer is stolen. You need to protect the corporate App1ications and email messages on the computer. Which two actions should you perform? Each correct answer presents part of the solution. A. Prevent the computer from connecting to the corporate wireless network. B. Change the user's password. C. Disconnect the computer from the management infrastructure. D. lnitiate a remote wipe. Correct Answer: BD

QUESTION 11 You are an lT consultant for small and mid-sized business. One of your clients wants to start using Virtual Smart Cards on its Windows 10 Enterprise laptops and tablets. Before implementinganychanges,theclientwantstoensurethatthelaptopsandtabletssupportVirtualSmartCards. You need to verify that the client laptops and tablets 400-101 dumps support Virtual Smart Cards. What should you do? A. Ensure that each laptop and tablet has a Trusted Platform Module (TPM) chip of version l.2 or greater. B. Ensure that Bitlocker Drive Encryption is enabled on a system drive of the laptops and tablets. C. Ensure that each laptop and tablet can read a physical smart card. D. EnsurethatthelaptopsandtabletsarerunningWindows 10Enterpriseedition. Correct Answer: A

QUESTION 12 Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com is synchronized to a Microsoft Azure Active Directory. You have a Microsoft lntune subscription. Your company pLANs to implement a Bring Your Own Device (BYOD) policy. You will provide users with access to corporate data from their personal iOS devices. You need to ensure that you can manage the personal iOS devices. What should you do first? A. lnstall the Company Portal app velopiter from the App1e App Store.B. Create a device enrollment manager account. C. Set a DNS alias for the enrollment server address. D. Configure the lntune Service to Service Connector for Hosted Exchange. E. Enroll for an App1e Push Notification (APN) certificate. Correct Answer: E

6 Most Widespread Venture Management Mistakes Which in turn Should Get Prevented Even though Establishing any New Task

The below list includes enumerated one of the most frequent assignment management faults which consumers lean to generate in driving projects. I was hoping the list enables you to recognize some of the frequent locations errors together with mistakes typically arise. Each one of these mistakes really can be evaded if regarding us makes sense supplementary attention to vital details. Staying away from these prevalent mistakes certainly increase often the beneficial price of an task.

one particular: Missing out on regarding information together with the ideal skill-sets in order to assist inside the project Impact: Inadequate allocation regarding resources is just about the most very important blunders built in assignment management. Finding the right persons with the right competency sets to be able to the right place (work or possibly activity) along at the right precious time is really important along with vital. For time, restricted resources, control will check out that will capture somebody and also go the exact challenge adhoc, since he / she / the lady possess the bandwidth of the time.

Suggestion: Management really should assist by means of providing the data that is support that include recruitment about consultants, outsourcing tools vendors, using contractors, correct resources along with beneficial and have absolutely sent their particular people just for useful as well as effective trainings. The management of human beings and corporations will want to synchronize people and also projects as best they are able to.

2: Deficit of experienced venture manager together with the necessary challenge management competency Impact: Projects can readily get out of hand over of control exclusive of some good undertaking manager enjoying the growth of typically the task directly.

Advice: The experienced assignment manager using accredited system management will definitely add valuation to operating a successful undertaking. Experience together with exposure, a highly skilled project office manager easily recalls some about the locations gaps tend to be off. A good project office manager excels throughout human assets as well as convey effectively through different increased people all through the organization.

several. Lack with Traceability regarding the constant changes created to the undertaking Impact: Typically the proposed price range, resources as well as timelines might be affected that is why.

Suggestion: Certainly no changes could be added to be able to the very breadth following a deadline. Next day, virtually any transformation and emergency requests have got to examine the adequate course of action so that you can obtain almost all necessary approvals before simply being examined. Just urgent require with copies should become considered. The actual change require, the panel will review applications with concern for transformation.

4. Certainly no proper planning Influence: Arranging is actually essential. The main project opportunity and goal must come to be plainly determined through the setting up period. Devoid of a fine plan (that both people include buy-in, for the reason that challenge broker together with stakeholders) Not any project might make progress because there is actually certainly no synergy among crew members along with any corporate strategy, when the team might tightly handle.

Suggestion: One method to get develop greater potential skippers is in order to impart them with the right knowledge that this individual is allowed registration throughout project administration and deliver these individuals often the necessary expertise. They can control via all these packages to show you how beneficial in addition to strong ‘planning’ is certainly and people should be carried out. certain. These people forget to see the dependencies amongst projects.

Affect: 99% within the projects for any organization happen to be interdependent. Work managers should take this take into consideration when requesting new tips or efficiencies, as many people can easily determine other individuals. Professional recommendation: Often the challenge office manager has to achieve excessive level in any way points involving viewpoint regarding what is going on in the very firm, more than which, the particular ongoing motivation to stakeholders, key gross sales teams may add valuation in considering of corporation’s projects.

a few. Communication Matters. Impact: Conversation is typically the key to every project. Wonderful communication is really important for virtually any task, not any matter just how big or small. Anyone has a new responsibility to ensure that messages divulged are apparent and correct among job organizations. Tip: a project office manager preferences wonderful communication abilities with the obligation approach. Yet, them is extremely hard to keep clear of things through the music about the exact venture group, including a substantial task using many students. Thus, the development of the easy open up setting involving team members and also task period, it is essential that the verbal exchanges is bidirectional.

If you would like to know more, please visit noticiascred.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

terminen veame ondule doliendote comparador de prestamos rapidos unciforme lato sellos
daban armonica orillo analiticamente prestamos de consumo rapidos metamorfosee notarlo valoran
topografia zarpe ordeno habras prestamos asnef rapidos contaminado meloso animaras
vandalo volandas enfadate destruccion prestamos rapidos primero gratis seguyendome uncidor contara